Çeltikçi İlkokulu Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladı

Çeltikçi İlkokulu Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladı

Millet egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin açılışının ve ülkemizin geleceği göz bebeğimiz çocuklarımızın bayramının 104. yıl dönümünü gururla ve coşkuyla kutluyoruz.

Çeltikçi İlkokulu öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerinden biri olan millet egemenliğinin simgesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ve gururla kutladı.

 

28.04.2024 138

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve çocuklarımızın bayramını coşkuyla kutlamak için okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerimiz arasında yapılan yumurta yarışı, çuval yarışı, bayrak yarışı, elma yeme yarışı gibi eğlenceli yarışmalar öğrencilerin bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaşmalarını sağladı.

Kızılcahamam Kaymakamlığı, Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama törenine okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte katılarak bayram coşkusunu hep birlikte yaşadık. Tören, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimize bağlılığını pekiştirmeye yönelik önemli bir adım oldu.

 

28-04-2024

 

 

 

Çeltikçi İlkokulu olarak, milletimizin temel değerlerine sahip çıkmayı ve çocuklarımızın milli bayramları gururla kutlamasını önemsiyoruz. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimize olan bağlılıklarını güçlendirirken aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!