İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması

Kızılcahamam Kaymakamlığı, Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışmasında, Çeltikçi İlkokulu 1-A sınıfı öğrencisi Fatıma ÜNSAL okulunu başarıyla temsil etti.

07.03.2024 149

07-03-2024

Yarışmada sergilediği etkileyici performansıyla herkesten takdir kazanan öğrencimiz okulumuzu en iyi şekilde temsil etti.

Çeltikçi İlkokulu Müdür Yardımcısı Ramazan AYDIN, yarışmada ortaokul kategorisinde birinci olan Yiğit ÜNSAL'a ve ilkokul kategorisine katılım sağlayan Fatıma ÜNSAL'a hediyelerini takdim ederek "Öğrencilerimiz yarışmadaki performanslarıyla okulumuzu gururlandırdı. Onlar gibi yetenekli öğrencilere sahip olduğumuz için çok mutluyuz." dedi.

Yarışma hazırlıklarında emeği geçen öğretmen ve yöneticilere teşekkür eden okul yetkilileri, bu tür etkinliklerin öğrencilere özgüven kazandırdığını ve milli değerlere olan bağlılıklarını güçlendirdiğini vurguladı.

08-03-2024