Çeltikçi İlkokulu Öğrencileri eTwinning Projesi ile Çilek Yetiştiriyor

Çeltikçi İlkokulu öğrencileri, "I Grow With My Strawberries" projesi çerçevesinde çevre dostu bir adım atarak geri dönüşümden tasarladıkları saksılara çilek tohumu ekimi gerçekleştirdi.

16.03.2024 380

Sürdürülebilir Odaklı Yaklaşım

Tarımsal becerilerini geliştirmelerine ve doğaya olan bağlılıklarını pekiştirmelerine olanak sağlayan projemiz pratik uygulamalar ile devam etti. Öğrencilerimiz geri dönüşüm materyalleri kullanarak tasarladıkları saksılara çilek tohumu ekimi gerçekleştirdi. Öğrencilerin aktif katılım sağlaması çevre dostu uygulamaların önemini kavramalarına yardımcı oluyor.

Proje koordinatörü Özge Karaca, "Bu etkinlik, öğrencilerin doğa ile iç içe büyüyerek çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine olanak tanımakta ve onların tarımsal faaliyetlere olan ilgisini artırmaktadır. Geri dönüşüm materyalleri kullanarak saksı tasarlamak ve çilek tohumu ekmek öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmanın etkili bir yolu oldu." dedi.

16-03-202416-03-2024