"I Grow With My Strawberries" eTwinning Projesi: Türkiye ve Ukrayna'dan 14 Okulun Katılımıyla Afiş Sergisi Gerçekleştirdi

Çeltikçi İlkokulu öğrencileri, "Çileğimle Büyüyorum" eTwinning projesinde web 2.0 araçları kullanarak gerçekleştirdikleri afiş çalışmalarını sanal bir sergi ile tanıttılar. Öğrencilerin renkli ve yaratıcı afişleri veliler ve öğretmenler tarafından beğeni topladı.

10.03.2024 244

Öğrenciler, dijital tasarım becerilerini kullanarak çilek yetiştiriciliğinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini belirten afişler tasarladı. Proje kapsamında kullanılan web 2.0 araçları, öğrencilere dijital sanatın temellerini öğrenme fırsatı sundu. Afiş çalışmaları, projeye genel katılımın bir yansıması olarak öne çıkıyor ve öğrencilerin dijital okur yazarlığı konusundaki yeteneklerini gösteriyor.

Proje Koordinatörü Özge Karaca, öğrencilerin web 2.0 araçları kullanarak hazırladıkları afişlerle projenin dijital boyutunu güçlendirdiklerini belirtti. "Öğrencilerimiz, yaratıcılıklarını dijital ortamda sergileyerek projemize büyük bir değer kattı. Sanal sergi, onların emeklerini daha geniş bir izleyici kitlesiyle buluşturuyor." dedi. Ayrıca pojenin uluslararası katılımının öğrencilere kültürel alışverişin yanı sıra global bir bakış açısı kazandırdığını ifade ederek, "Farklı ülkelerden katılım sağlayan öğrenciler ve öğretmenler projemizi zenginleştiriyor. Öğrencilerimiz, kültürler arası paylaşımın güzelliğini keşfederken aynı zamanda çilek yetiştirme ve doğa sevgisi konusundaki deneyimlerini paylaşıyorlar." şeklinde konuştu.

Çeltikçi İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı afişler dijital medya konusundaki becerilerini ortaya çıkardı.

13-03-202410-03-202410-03-202410-03-2024