"I Grow With My Strawberries" eTwinning Projesi ile Öğrenciler Web 2.0 Araçlarını Kullandı

Çeltikçi İlkokulu öğrencileri, sınıf öğretmeni Özge Karaca koordinasyonundaki "I Grow With My Strawberries" eTwinning projesinde yaratıcılıklarını konuşturdu. Proje kapsamında öğrenciler, web 2.0 araçları kullanarak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi.

05.03.2024 257

Web 2.0 araçları ile desteklenen projede öğrenciler, çilek temalı yaratıcı tasarımlar ortaya koyarak projelerine kişisel bir dokunuş kattılar. Öğrenciler, web 2.0 araçlarını kullanarak hem ulusal hem de uluslararası düzeyde diğer öğrencilerle iletişim kurdukları gibi ortak logo çalışmaları üzerinde de iş birliği yaptılar. Proje öğrencilere dijital beceriler kazandırmak amacıyla sınıf ortamında gerçekleştirilen logo çalışmalarını sunum ile açıkladılar.

Özge Karaca, öğrencilerin oylama süreci ile demokratik bir katılım sağladıklarını belirterek, "Öğrencilerimiz, kendi projeleri üzerinde söz sahibi olmanın yanı sıra dijital demokrasi ve i şbirliği konularında da deneyim kazandı." şeklinde konuştu.

Video: "I Grow With My Strawberries" Logo Oluşturma Süreci

05-03-202405-03-2024