Çeltikçi İlkokulu Dünya Su Günü'nde Kodlama Etkinliği Düzenledi

Çeltikçi İlkokulu, 22 Mart Dünya Su Günü'nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Okulumuz öğrencileri suyun önemini vurgulayarak "Su Günü Kodlama Etkinliği"ni gerçekleştirdi.

23.03.2024 109

Etkinlik kapsamında öğrenciler, suyun hayatımızdaki değerini anlatmak için drama etkinliği düzenlendi. Öğrenciler, suyun tasarrufu ve temizliği konularında farkındalık yaratırken aynı zamanda kodlama becerilerini de geliştirme fırsatı buldu.

Öğrencilerin yaratıcılığını ve problem çözme yeteneklerini artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, suyun sürdürülebilir kullanımıyla ilgili fikirlerini dijital ortama aktarmaları teşvik edildi. Böylelikle öğrenciler suyun korunması ve verimli kullanımı konusundaki bilinçlerini artırırken aynı zamanda kodlama becerilerini de geliştirdi.

23-03-2024