Çeltikçi İlkokulu ve Ortaokulundan Orman Haftası Kutlamaları

Çeltikçi İlkokulu ve Ortaokulu olarak, doğanın bize sunduğu en değerli hazinelerden biri olan ormanlarımızın değerini tekrar anlamak için etkinlikler düzenledik. 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası, okulumuzda bir dizi etkinlik ve çalışmalara ev sahipliği yaptı.

26.03.2024 24

Ormanlar, yaşam kaynağımızın önemli bir parçasıdır. Orman Haftası ,yaşamsal ekosistemin korunması ve sürdürülebilir kullanım konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenir. Biz de Çeltikçi İlkokulu ve Ortaokulu olarak, bu önemli haftayı çeşitli etkinliklerle kutladık.

Orman Haftası boyunca öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bir araya gelerek fidan dikimi geçekleştirdi. Orman Genel Müdürlüğü tarafından okulumuzda verilen bilgilendirme semineri ile öğrencilerimiz doğanın önemini daha da kavradı.

Öğrencilerimiz ormanlarla ilgili resim çizerek, şiir ve kompozisyon yazarak eserlerini sergiledi.

Çeltikçi İlkokulu ve Ortaokulu olarak, Orman Haftası'nı coşkuyla kutluyor ve ormanlarımızın gelecek nesillere sağlıklı ve yeşil bir şekilde aktarılmasını diliyoruz!