Çeltikçi İlkokulundan Yaşlılar Haftası Kutlaması: Değerli Yaşlılarımıza Minnettarız

Çeltikçi İlkokulu olarak yaşlılarımızın önemini ve değerini vurgulamak için bir araya geldik! 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

18.03.2024 115

Yaşlılar Haftası, toplumumuzun değerli üyeleri olan yaşlılarımıza olan saygımızı ve minnettarlığımızı ifade etmek için bir fırsat sunuyor. Bu hafta boyunca öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, yaşlılarımıza yönelik farkındalığı artırmak ve onların hayatlarında daha da anlamlı olmak için çeşitli etkinlikler düzenledi.

Okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikler arasında öğrencilerimizin yaşlılarımızla buluşup sohbet etmeleri, onlarla oyun oynamaları ve geçmişle ilgili anıları paylaşmaları gibi çalışmalar yer aldı.

Çeltikçi İlkokulu olarak, yaşlılarımızın her zaman yanında olduğumuzu ve onlara olan sevgi ve saygımızın sonsuz olduğunu belirtmek isteriz. Yaşlılarımızın haftasını en içten duygularımızla kutluyoruz!