Dilimizin Zenginlikleri Hikaye Yazma Yarışması Birinciliğini Çeltikçi İlkokulu Kazandı

Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Dilimizin Zenginlikleri Hikaye Yazma Yarışması"nda Çeltikçi İlkokulu birincilik ödülünün sahibi oldu.

12.03.2024 165

Türk kültürünün köklü değerlerinden biri olan Dede Korkut temasını ele alan hikayesiyle  4/A sınıfı öğrencisi Ahmet Özdemir, birincilik ödülüne layık görüldü. Dilimizin zenginliklerini yansıtan eser, genç yazarın kültürel mirasımıza olan derin sevgisi ve bağlılığıyla öne çıktı.

Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri MEHMETBEYOĞLU, yarışmanın amacının gençlerin yaratıcılıklarını teşvik etmek ve Türk kültürünü gelecek nesillere aktarmak olduğunu vurgularken, Çeltikçi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ahmet Özdemir'in başarısını takdir etti.

Okul yönetimi, başarıya giden yolda emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

12-03-2024