Kızılcahamam Çeltikçi İlkokulu Öğrencilerinden İnovatif Sıfır Atık Sergisi

Kızılcahamam Çeltikçi İlkokulu, öğrencilerinin sıfır atık konusundaki yaratıcılığını sergileyecekleri bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Okulumuz, öğrencilerin çevre bilinci ve geri dönüşüm konularında farkındalıklarını artırmak amacıyla düzenlediği sergiye tüm ilgi çekici projeleriyle katılmaya davet ediyor.

20.03.2024 130

• Öğrencilerimiz 21 Mayıs 2024 tarihine kadar teslim edecekleri inovatif sıfır atık ürünleri ile bu etkinliğe katılabilirler. Sergilenecek ürünlerin, hem işlevsel hem de biçimsel olarak dikkat çekici olması bekleniyor.

• Dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek ve başarı belgesi kazanacaklar.

Bu etkinlik ile öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve çevre bilincini geliştirmelerine yardımcı olmakla kalmayıp aynı zamanda sıfır atık konusundaki önemli bir mesajı da topluma iletmeyi amaçlıyoruz.

Çeltikçi İlkokulu öğrencilerinin sıfır atık konusundaki inovatif sergisi, çevre dostu uygulamaların teşvik edilmesi ve gelecek nesiller için daha temiz bir çevre oluşturulması adına önemli bir adım olacak.

20-03-2024